Voor vrijwilligers

Word
helpend handje


Wil jij helpend handje worden? Hiermee bedoelen we koken op cursus, materiaal klaarzetten op evenementen, achter de bar staan... Noem maar op!


word instructor
Word
instructor


Vormingen geven als instructor. Je begeleidt dan korte vormingen of meerdaagse cursussen en deelt zo je kennis en ervaring in het jeugdwerk met anderen.

Stap in een werkgroep


Wil jij een werkgroep vervoegen? Het kan gaan over de uitwerking van een evenement, nadenken over een specifiek onderwerp...

Start een eigen project


Een eigen project opstarten en uitwerken. Heb je zelf een leuk idee dat je graag wilt uitwerken? Wij helpen je met plezier om daarmee aan de slag te gaan.

Welkom in de wondere wereld van Bosco Base!

Wij zijn een organisatie voor en door vrijwilligers en daarvoor hebben we natuurlijk......VRIJWILLIGERS NODIG, INDERDAAD, JOU DUS !

We hebben een breed aanbod aan engagementen die je als vrijwilliger kan opnemen. Heb je nog wat vrije tijd en wil je jezelf op een plezierige manier verder ontwikkelen? Ben je geprikkeld door het jeugdwerk en wil je nóg meer Bosco Base in je leven?

We verwelkomen jou en nemen je op in de grote Don Boscofamilie.

Samen gaan we van start en we luisteren naar jouw ideeën en inbreng. We geven elkaar eerlijke feedback op een respectvolle manier. We bieden jou kansen om als persoon te leren en te groeien. We verwachten van jou ook dezelfde openheid naar andere vrijwilligers toe.

Ben je niet vertrouwd met de Don Boscowereld? Dan nemen we jou stapje per stapje mee in onze manier van werken.

Vrijwilliger zijn bij Don Bosco dat moet je beleven.

  •  je krijgt de kans om gratis vorming te volgen
  • gemaakte kosten worden terugbetaald 
  • je bent verzekerd als vrijwilliger
  • we nodigen je graag uit voor het jaarlijkse dankmoment
word vrijwilliger