Word vrijwilliger

Word
helpend handje


Strop jij graag de mouwen op tijdens een kort en krachtig engagement? Kom mee koken op cursus, zet materiaal klaar op evenementen, sta achter de bar… Noem maar op, je bent van onschatbare waarde!


word instructor
Word
instructor


Vormingen geven als instructor. Je begeleidt dan korte vormingen of meerdaagse cursussen en deelt zo je kennis en ervaring in het jeugdwerk met anderen.

Word werkgroeplid


Wil jij een werkgroep vervoegen of opstarten? Het kan gaan over de uitwerking van een evenement, nadenken over een specifiek onderwerp… zowel nationaal als internationaal.

Wil jij graag meer info en/of een vrijwilliger worden?

Ideaal, we verwelkomen je met open armen! Contacteer de verantwoordelijke stafmedewerker en die helpt jou verder op weg in onze wondere wereld.

Welkom in de wondere wereld van Bosco Base!

Wij zijn een organisatie voor en door vrijwilligers en daarvoor hebben we natuurlijk......VRIJWILLIGERS NODIG, INDERDAAD, JOU DUS !

We hebben een breed aanbod aan engagementen die je als vrijwilliger kan opnemen. Heb je nog wat vrije tijd en wil je jezelf op een plezierige manier verder ontwikkelen? Ben je geprikkeld door het jeugdwerk en wil je nóg meer Bosco Base in je leven?

We verwelkomen jou en nemen je op in de grote Don Boscofamilie.

Samen gaan we van start en we luisteren naar jouw ideeën en inbreng. We geven elkaar eerlijke feedback op een respectvolle manier. We bieden jou kansen om als persoon te leren en te groeien. We verwachten van jou ook dezelfde openheid naar andere vrijwilligers toe.

Ben je niet vertrouwd met de Don Boscowereld? Maak dan hier alvast kennis met het team en neem contact op Bosco Base. Wij nodigen je graag uit voor een kennismaking en nemen jou stapje per stap je mee in onze manier van werken.

Vrijwilliger zijn bij Don Bosco dat moet je beleven.

  • je krijgt de kans om gratis vorming te volgen
  • gemaakte kosten worden terugbetaald *
  • je bent verzekerd als vrijwilliger
  • we nodigen je graag uit voor het jaarlijkse dankmoment
  • je wordt met open armen onthaald in onze community
    * Bij een internationale vorming dien je 50% van de vervoerskosten zelf te vergoeden.
word vrijwilliger