Momenteel zijn er geen vacatures.

Werken bij Bosco Base ...

Maarten:  'Na mijn studies kreeg ik de kans om bij Bosco Base te werken. Meer dan vier jaar later neem ik afscheid. ‘Best lang in het jeugdwerk’, zeggen de meeste. Maar de tijd is voorbijgevlogen. Nooit verwacht dat ik zo jong zo’n grote verantwoordelijkheden zou mogen dragen, terwijl ik me op elk moment ondersteund voelde.

Ik was nog maar net wegwijs in mijn takenpakket, toen COVID-19 aanwaaide. Plots werd ik gebombardeerd tot expert in jeugdwerkmaatregelen. Elke week werden we geconfronteerd met nieuwe regels en voorschriften. Van 4 scenario’s om cursussen te organiseren tot advies geven aan speelpleinen en jongerenorganisaties. Mijn uitdagende job werd plots nog uitdagender. Dankzij de steun van mijn collega’s en de volharding van onze vrijwilligers, ben ik er als een sterkere professional uitgekomen. Da’s een ervaring die ik voor altijd in het hart draag.

Ik zou veel kunnen zeggen over de sfeer tijdens de werkuren, maar dat kom je maar zelf ontdekken. Ik ga ervan genieten als vrijwilliger verder te blijven gaan, terwijl mijn opvolgers alles in goede banen leiden.'

Tim: "Vanaf het moment dat ik voor het eerst binnenstapte op kantoor voelde ik me welkom en werd ik steeds omringd door fijne collega's en vrijwilligers. Gedurende 3 jaren mocht ik vele projecten organiseren, het ene al zotter dan het andere. Keer op keer werd ik uitgedaagd om mijn persoonlijke talenten in te zetten en kreeg ik de kans om bij te leren. Kortom, bij Bosco Base krijg je niet alleen ongelofelijk veel leerkansen, maar leer je ook op een spontane manier kennis maken met zeer toffe mensen.  Ik heb ook mijn relatie te danken aan Don Bosco:-) Het is en blijft een plek waar ik met veel plezier nog zal binnenspringen! Hasta la vista! 😉"

Dries: "Bij Don Bosco heb ik geleerd dat je iedereen een kans moet geven. Dat hebben ze ook met mij gedaan. Je moet verder kijken dan wat er op papier staat of hoe iemand eruitziet. Je moet kijken naar de kwaliteiten van mensen. De Don Boscosfeer die hier hangt, die voel je echt. Er is een heel open mentaliteit naar andere mensen toe."

Stefke: “Ik heb als stafmedewerker gewerkt bij Bosco Base. Ik heb het geluk gehad dat ik van mijn passie voor het jeugdwerk ook mijn eerste job heb kunnen maken. Ik heb daar ontzettend veel fijne mensen leren kennen en ook heel veel kansen gekregen om de gekste dingen te bedenken voor het animatorenweekend Sjoefoemi. Ik heb daar heel veel van opgestoken en neem dat nog mee in mijn dagelijks leven.”

Stefke Bellen

Ik wil graag solliciteren.

Spontaan solliciteren kan altijd.