Animakit: een app voor animatoren

Bosco Base en Don Bosco Youth-Net hebben de handen in elkaar geslagen om een nieuwe app voor ­­­­­Don Boscoanimatoren te ontwikkelen. Deze nieuwe app is te downloaden in de App Store en ­op ­Google Play.


MEERTALIG

Na het openen van de app kun je de organisatie kiezen die je wilt volgen en de gewenste taal selecteren. Dankzij Don Bosco Youth-Net, een Europees netwerk van 18 Europese Don Bosco jeugdwerkorganisaties, zal de app meertalig zijn.

SPELEN EN AVONDWOORDJES

Ontdek meer dan 200 spelletjes, zoek op naam, leeftijd, ­terrein, type en aantal spelers. Sla je eigen favorieten op. Ben je ­avontuurlijker ingesteld? Schud met je telefoon en ontdek welk spel jij gaat spelen! In de nieuwe app voor animatoren vind je ook gebruiksklare Avondwoordjes om de dag mee af te sluiten op het speelplein.

TOOLS

De app bevat ook handige tools: een digitale dobbelsteen die je kan instellen en een randomizer om je spellen nog toffer te maken. Bij de lancering van de app zijn de spellen en Avondwoordjes alvast beschikbaar in het Nederlands en Engels.

Animakit