Jédonco

Een onvergetelijke dag vol met zotte spelen, toffe vormingen, lekker eten en gezellig samenzijn. En dat samen met het 150ste verjaardagsfeest van de zusters van Don Bosco. Mis niets van dit spetterende feest!

Wat kan je verwachten van Jédonco? 

Je bent vanaf 10u welkom in Groot-Bijgaarden en kan vanaf 10u30 ons wondere speelparadijs betreden. De voormiddag staat voor pure fun!

Leef je uit op een van de springkastelen, daag je vrienden uit voor een ritje op de rodeostier, versla de andere speelpleinen tijdens een partijtje hockey, levend tafelvoetbal of archery tag... en nog zo veel meer! Haal het kind in jou naar boven en leef je uit tijdens tal van zotte activiteiten.

Vanaf 13u kan je je hongerige maag vullen met ons gratis middagmaal.

Uitgerust? Tijd om aan je persoonlijke namiddagprogramma te starten! Sluit aan bij de misviering van de zusters, volg een toffe vorming om jouw skillset verder uit te breiden, haal de animator in jou naar boven en entertain de aanwezige kinderen terwijl je een zotte attractie bemant, kuier gezellig rond tussen de vele foodtrucks, pik een live optreden mee... Het kan allemaal! Je stelt op voorhand zelf je eigen namiddag samen.

Rond 19u ronden we af, maar blijf gerust nog even hangen om deze leuke dag samen met je (nieuwe) vrienden en andere aanwezigen af te sluiten.