Word helpend handje

Strop jij graag de mouwen op tijdens een kort en krachtig engagement? Kom mee koken op cursus, zet materiaal klaar op evenementen, help ons achter de schermen bij de opbouw van evenementen, sta achter de bar, draai de dikste schijven als DJ… Noem maar op, je bent van onschatbare waarde!

Wil jij uitmaken van een gepassioneerd team vrijwilligers zat zich engageert tijdens projecten? Neem dan zeker contact op met ons voor meer informatie om je aan te melden. We geven je dan een overzicht van de nodige hulp op events en cursussen.

Contacteer ons

Naomi, vrijwilligster kookploeg: "Ik ben Naomi en mijn vriend is actief bij Bosco Base. Vorige zomer ben ik met hem mee gaan koken op speelplein Don Bosco Oud-Heverlee. De visie van het speelpleingebeuren dat intrigeerde mij. Het was een toffe bende waar het meteen mee klikte. Ze hebben me gevraagd om mee te gaan met het kookteam naar Sjoefoemi. Het is ook erg leuk, maar wel pittig. We hebben enorm veel vlees gebakken en groentjes gesneden als voorbereiding van een barbecue voor zo’n 300 man. We spelen op elkaar in en zien waar er hulp nodig is. De sfeer op Sjoefoemi is heel leuk en aangenaam. Hier zijn allemaal toffe en lieve mensen. Ik voel me gewaardeerd, het is precies alsof ik al jaren deel uitmaak van de kookploeg. Ik vind het fantastisch."